100% besplatni kursevi i materijali od lokalni eksperti!

TechUP е бесплатна платформа за програмирање отворена за средношколци. Не е потребно претходно искуство; нашата платформа е наменета за почетници и ќе ве научи да дизајнирате веб страница во HTML, CSS, Javascript, React, TailwindCSS, Next.js, PHP и многу повеќе.

Почни со учење
.

Голем број на курсеви

Од графички дизајн до веб програмирање, све е тука! Ќе научите како да кодирате веб страници со HTML, CSS i JavaScript, како и програмски јазици како PHP & .NET.

.

Веб програмирање

Научи front-end & back-end веб програмирање во брзина која е прилагодна за тебе.

.

JavaScript

Научи за програмскиот јазик кој најбрзо расте во моментот.

.

PHP

Креирајте комплицирани web апликации со помош на PHP backend јазикот.

Научи од правење

Научи од теорија и вистински проекти! Зафатете ја информацијата многу брзо со нашите добро обмислени часови со чекор по чекор програми!

Explore Courses
.

Подгответе се и учете од најдобрите!

Лекциите на Робокид ќе ги подготви експерт по подрачето на електрониката и компјутерските науки.

Explore Courses
.
.
.
.
.

#ReLOaD

Оваа платформа е изградена како дел од проектот Robokid на YEP, и се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 – ReLOaD2 е финансирана од Европската унија (ЕУ), а ја спроведува Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП). Содржината на оваа платформа, како и позициите презентирани во неа, се исклучиво одговорност на организацијата YEP и тие на ниту еден начин не ги одразуваат ставовите на Европската Унија (ЕУ) или Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).

Copyright © 2023 Techup | Powered by YEP