Mësoni të programoni Uebfaqe FALAS

 

100% kurse dhe materiale falas nga ekspertët lokal!

Përplot me kurse

Nga dizajni grafik deri te ndërtimi i uebfaqeve, gjithçka është këtu!

Do të mësoni si të dizajnoni uebfaqe nëpërpjet HTML, CSS dhe Javascript, si dhe ndërtimin e tyre nëpërmejt PHP & .NET.

Ndërtimi i uebfaqeve

Mësoni front-end & back-end programim në shpejtësinë që ju konvenon juve.

Python

Merrni aftësi të programimit të nivelit të lartë duke përdor një gjuhë të nivelit të lartë.

Aplikacione & Lojra

Krijoni aplikacione & lojra të avansuara dhe funksionale për desktop dhe telefona.

JavaScript

Mësoni gjuhën programore e cila po zhvillohet më fuqishëm se të gjitha.

HTML & CSS

Dizajnimi i uebfaqeve nëpërmjet Front-end nuk ka qenë asnjëherë më lehtë me përdorimin e HTML & CSS.

Hyrje në programim

Mësoni hapat e para të gjuhëve programore.

Bëhu ekspert

Zhvillo aftësitë e tua në fushën që dëshiron

185+ Nxënës

304+ orë mësim

Z

150 Projekte të mbaruara

150+ javë mësimore

Mëso duke punuar

Mëso me teori dhe me projekte praktike!

Zotëroje shpejtë informacionin nëpërmjet mësimeve tona të sqaruara mirë me programe hap pas hapi!

 

“Ky kurs më ndryshoi jetën!”

“Asnjëherë nuk kam ditur diçka në lidhje me programimin. Nuk ja kisha idenë se posedoja kështu aftësi. Duke i ndjekur të 3 modulet e kursit të ndërtimit të uebfaqes unë u dashurova me kodimin. Sot, unë jam krenarë të them se kam dizajnuar uebfaqen time, kam krijuar lojëra për telefon, kam implementuar projekte me Arduino dhe po programoj çdo ditë për qejf!”

Jasin Shaban, nxënës i TechUP