Научете да програмирате веб-страници бесплатно!

100% besplatni kursevi i materijali od lokalni eksperti!

Голем број на курсеви

Од графички дизајн до веб програмирање, све е тука!

Ќе научите како да кодирате веб страници со HTML, CSS i JavaScript, како и програмски јазици како PHP & .NET.

Веб програмирање

Научи front-end & back-end веб програмирање во брзина која е прилагодна за тебе.

Python

Научи вештини за high-level програмски јазици.

Апликации & игри

Креирај авансирани функсионални desktop и мобилни апликации и игри.

JavaScript

Научи за програмскиот јазик кој најбрзо расте во моментот.

HTML & CSS

Front-end веб дизајн никогаш не било полесно со нашите HTML & CSS курсеви.

Вовед во кодирање

Запознајте се со основите на општата употреба на сите програмски јазици.

Стани стручњак

Подобрете ги вашите вештини во вашето поле на избор.

185 ученици

304 часови учење

Z

175 завршени проекти

152 недели предавања

Научи од правење

Научи од теорија и вистински проекти!

Зафатете ја информацијата многу брзо со нашите добро обмислени часови со чекор по чекор програми!

 

“Овој курс ми го промени животот!”

“Никогаш не сум знаел ништо за програмирање. Немав поим за моите вештини и можности. Со присуство на сите три модули на курсот за развој на веб страница, се влубив во кодирањето. Денес, со гордост можам да кажам дека имам своја сопствена веб страница, создадов мобилна игра, имплементирав проекти базирани на Arduino и секојдневно програмирам за забава.”

Јасин Шабан, TechUP ученик